| welcome to my SweettHeart | Follow | Dashboard |
//Nazifaiz Lover\\
saya tetap sayanggkan awak walaupun saya mara awak !
Ahad, 1 April 2012 | 8:54 PG | 0 comments

Apa yg aku ingin cerita kan pada hari nie adalah tentang Si Dia yg cumel .
Okay , kalau korang tana baca pun takper ,aku cuma ingin luah kan hati jerk .

sayangg , kenapa awak tana dga cakap sy ? kenapa awak ?
susah ke nak dga cakap saya , hmm , ataupun saya tak layak nak tgur awak ?
kita bru jerk kan jumpa malam uw ?
kita dah ketawa-ketawa , manja-manja dengan awak , 
saya nak sangat dalam hubungan kita nie tak pernah gaduh .
tapi kenapa awak tak dengar cakap saya ,
awak nie betol ke sayangg saya ? ke awak tipu saya ?
malam uw awak akap mcm nie kan ?

NN : awak wtpe ue ?
FH : b tgah tgok tb dan ngntok .
NN : Haha , sama lah dgn mama dah ngntok . haiya .
FH : err , jum tdo sayangg .
NN : tdo ucux ? ucux tdo dulu kay ? moleh ?
FH : okayy , tp b kene naik atas dulu taw .
NN : er b syg , mama nk mintak izin ni. na kua  (dalam pukul 12.10pagi)
FH : nak kua g mane ? hmm , tak bolehh ! (nak pegy mana lah dia nie)
NN : syg.plz.ikot c. jai kua jp.plz.
FH : nak g mana malam-2 nie , takyah lah ngada-2 .
NN : b. tlgg . ma mintak izin ni . (tak dga akap org mmg mcm nie )
FH : nak pegy mana !! 

cuba korang yg ada at tempat aku sekarang nie , 
dia tana dga cakap aku langsung . dah lah kua pagi-pagi buta .
korang mesti tak bg kan ? buat apa lah kua pagi-pagi uw .
mcm takdek ari esok . elok sgt ke perempuan kua pagi- pagi  buta ha ?
aku paling tak suka perempuan kuar malam-malam mc gini ,
dah mcm apa dah kua malam-malam .

NN : dah dekat Highway jalan tasik nie , syg.tlg jgn mara ma .c.dya g pasa karat (mak aih , dah nak dkt kol 1 pagi weyh)
FH : buat apa kat sana ?
NN : ntahlahh .
FH : okay , bestlah kan kua malam-2 buta nie , msty dia suke giler .
NN : ahaha , wa suka gile!bestnya , jakon wehh . tkpna jalan-2 mcm nie, hehehe , bestnya
balik pagi mcm bohsia ! haha ( dah tao , pegy jalan pagi-2 buta wt ape )
FH : haha , tao pun kan .
NN : jgn txt aku lagi , tk lyk weyhhh ! dah gelakkan kan ?btol lah tu.thanks ar k? S A L A M .
FH : ehw ? td aku dga org uw ngntok nak tdo , tdo kat pasar karat ke ?
[terus tak eply txt aku]
FH : g lah bergembira at sana , takyah nak txt b . tana txt sbp jmpe laki len lettuw (aku memang selalu mcm  nie ,
suka pk len , mana tak nya , kua pagi-2 buta )

Sakit gila aty aku , dia tana dga cakap aku langsung kan ?
hmm . saya mara awak sebenarnya sebab saya terlalu sayangkan awak .
saya tak sanggup kehilangan awak . tolong lah dga cakap saya .
awak suka ke saya mara-mara awak ? tak suka kan ?
so , jangan lah degil syg . b cinta kan awak tao .

sayangg , awak nak tao tak . td malam b mimpikan awak taw .
myb b rindu sgt at mama , sbp uw b mimpikan mama .
kalau syg nak tao b mimpi apa ? cpt-2 lah on hp uw taw .
nty b cter kan smue nya . Indah jerk mimpi bersama awak :')
bgun jerk dari tdo , saya cpt-2 cri hp , paz uw col awak .
sy tepon awak , voicemail yg angkat , hiz kdit sy col voicemail tu . 
sy tana dga suara dia , nak dga suara awak .
saya rindu kan awakkk !

awakk , sy off kan hp taw , sy merajok dgn awak .
sy nak awak pujuk sy taw , taw sygg .
harap awak bce post nie :')
I  LO V E  Y O U sayanggg <3

Label:

Sekolah , sekolah Dan sekolahh :o
Isnin, 2 Januari 2012 | 12:45 PTG | 0 comments

nya nya nya

Hye peps , sekejap jerk kan nak naik sekolahh "Back To School" . ha , korang dah beli barang sekolah ? dah lengkap ? Bagus lah kalau dah lengkap , korang mesti beli barang baru kan ? Aku jerk gune brg taon lepas . Hehe , biase lah , tk mampu nak beli brg sch . Haha ., tipu jerk , aku malas lah nak beli barang baru , membazir , tahun lepas punye pun msih okay ape . Wt ape beli barang baru-2 . Korang kan kaya , mesti beli baru semuanye kan ? aku takyah , nak tao sebab ape ? Sebab taon nie last sekolah dan taon nie aku amik SPM (Sijil Pelajaran Malaysia) , Woooww , Takut nie ! Doa-2 kan lah ye , harap-2 boleh jawab nty . Aku nak lulus dan dapat bahagia kan Family aku pun jadi lah , Law lulus dapat bantu family aku . Nty law dapat keje pun senang . Takyah susah payah cari kerja yg berat-2 . Lepas amik SPM , Aku ingat nak sambung belajar lah . Tp tak tao nak amik ape , Politeknik or Universiti ? Tu pon law aku pandai lah kan . Haha .

Citer pasal kelas aku taon nie lak , Aku dapat kelas 5B . Kelas belakangg uw , Tp takper , Aku try kejar balik mata pelajaran yg aku tertinggal , Insyallah . Aku nak belajar betul-2 taon nie , sebab nak amik SPM . SPM tu menentu kan mase depan kita kan ? Penting uw :O Harap-2 Allah permudahkan segala urusan aku pada tahun nie dan seterusnye dengan sempurna , Amin ! Goodluck for Form5 pada tahun nie , Harap korang lulus k . Doa kan aku sekali aw . Sape-2 yg pandai , tlg ajar aku taw :) Aku tak pandai pun , nak tambah lagi ilmu pengetahuan nie . Okayy , sekian lah citer aku pada arinie . Assalamualaikum ;)
"Harap-2 Allah dapat maafkan segala dosa-2 aku , Dan permudahkan segala kerja yang aku buat selama tahun nie . AMIN"
New year 2012
Ahad, 1 Januari 2012 | 11:03 PG | 0 comments
   
                             Hye bloggers and Welcome To 2012 ~ Happy new years for u All ^.^

Dah lame tak update blog , Terasa rindu . Nak tao sebab ape ? tak tao nak update ape sebenarnye , byk citer juga selama tak update blog nie . Hehe . Korang ade nampak perubahan tak ? Nampak tak ? Aku bru gune Blogskin . Tp taktao nak gune mcm mne , Sedihkan ? Errr , berbalik pada tajuk di atas , aku nak ucapkan kepada semua orang 'SELAMAT TAHUN BARU' aku harap tahun baru nie lebih baik dari tahun sebelum-belumnye , Tahun 2011 byk kenangan pahit aku . Tp tahun nie , aku harap lebih sempurna lah . Ramai yg semakin tua kan sekarang , Hehe #termasuk yg update nie . Nak SPM dah pun , takot giler :\ Aku nak wt yg terbaik wt family aku , nak wt dowang bahagia . Kalau aku berjaya , Hidup aku pun bahagia bukan ? Yes ,. itu lah azam aku tahun , Hendak berjaya . Aku harap ape yang aku belajar pada tahun nie , boleh masok dalam kepala aku nie . Doa kan ye Blogger :) Okaylah , Aku pun dah penat taip panjang-2 . Lain kali aku update lagi k . Kbhaii .

Happy New Year '2012' Semoga tahun baru ini lebih ceria dan sempurna dari tahun sebelum ni .

Label: ,

Hang out With My Lovely auntie ♥
Isnin, 17 Oktober 2011 | 2:15 PTG | 0 comments
                   
Masa hari sabtu aritu ade ari kantin kan kan ? tak best bolehh ? Huh , bosan doe dok at situ , dah panas terik . Hehe , tapi syok juga lahh . sebab ape syokk ? Sebab capital N karaoke , die nyanyi lagu Jar Of Heart - Maddi Jane :face15: Hikhokk . Lain kali nyanyi lagi aw awakk :face15: Err , Nie dah lari dari tajuk dah nie Hikhokk -..- Okayy , Hari sabtu bersamaan 15 OKTOBER 2011 , My lovely Auntie bawa My sys and My wifeyy hang out . Best kowt mse uw , nak lagi bole mokcu ? Haha #tamak kan aku :face9: Err , ari sabtu uw kiteorang pegy Main bowlingg , Karaoke dgn makan Cucuk-cucuk bak kata Mokcu aku :face15: #Steam boat lah , Bhaha . Aku sebenarnye nak cter nie yg aku bru 1st time main bowling #Jakon kowt , Aku nervous mse mulamula nak baling bola besi uw . Aku nak terjatuh kowt ,. Bhaha lawak gila . Tapi takper aku tetap dpt number 1 , haha . Tak pcye ker aku dapat number 1 ? Haha . Betol lah . Tak pcye tanye my wifey . Aku dapat strike beb >.< Nty nak ajak Member aku pulak lah main bowling dekat pusat bandar . Mesti seronok wokkk :face9:

"Sory takdek gambar , sebab tak upload kan lagy , haha . apeape hal memang best lah mse uw . Aku tak boleh lupe kan yg aku baru 1st time main bowling , paz uw dapat number 1 # haha , jakon betol aku nie"
Bosanbosanbosan !!
Sabtu, 8 Oktober 2011 | 12:48 PG | 0 comments
Weyhh , Nak Final exam dah ke ? Gila lah . Aku tak stand by agy doe .
 Dah aku banyak tertinggal , Blluurr shial aku >.< 
Aku taktao boleh jawab ke tak exam nie , Mintakmintak boleh . Huhh , semput bhaii .
Okay , cter pasal cuty pulak . Korang mcm mne ? Sehad ?
Bhaha , Best tak cuty PMR nie ? Haha . bosan kowt kan ? --" 
Aku bosan siot , Nak kua asyik tak dpt . Sbp si dia PMR .
So , susa nak kua dgn die sangat . Haha , yela tk jumpe kan ? #tak tao asyik jumpe jerk . 
Muahh siked :* Iloveyou all .
Sayang awak Capital N 
5 month !!
Rabu, 28 September 2011 | 11:38 PG | 0 comments
Heyy korangg , aku bru perasan yg arinie tarikh anniversary kiteorg .
:h::h:28 haribulan >< :h::h:
Dah 5 bulan kite bersama kan ?
Segala cabaran , sukaduka :face37: yg kita lalui bersama dapat menjadi kenangan manis wat kite berdua k sayangg 
Dan saya harap , kita dapat berkekalan sampai bilabila taw .
Iloveyousomuch Nazifa :h:
Sakit perut boleh ?
Selasa, 27 September 2011 | 8:41 PG | 0 comments
Assalamualaikum dan selamat pagi emoticon05
Dah 4 ari aku sakit perut :face22: sakit ape pun tak tao Dah pegy klinik , p die kata :22: takdek pape:face14:Malam aku tak boleh tydow woo :face60: sakit yg teramat lahh .Merontaronta aku malammalam buta Huhh blogger-emoticon.blogspot.com Bila lah nak baikk blogger-emoticon.blogspot.comSakit gila nie , Aku tak tahan lagi nie . Hmmblogger-emoticon.blogspot.comSapesape , boleh tolong akublogger-emoticon.blogspot.com

P/s : Tgahh tahan kesakitan yg teramatt nie :face22: sapesape boleh tolong aku takblogger-emoticon.blogspot.com


Older Post
Faiz Hazrry Zulhairry

♥ Faiz Hazrry Zulhairry ♥ ♥17yearsOld♥ ♥TakenByNurNazifa♥

Tagboard

Navigation(S)

About
Links
Entries