| welcome to my SweettHeart | Follow | Dashboard |
//Nazifaiz Lover\\
Anniversary kami
Rabu, 29 Jun 2011 | 1:22 PTG | 0 comments
Assalamualaikum u all n salam satu malaysia .

korang sehad ? dah makan ke belom ? kalau belom makan , g lah makan , jgn jadi mcm aku nak swoh bini aku swoh makan bwu aku makan , HAHA , Shhh , Senyap-2 suda . Korang happy tak arinie ? Aku happy gila lahh , sebab ari nie Ari Anniversary kami . Wahh , Dahh bpe bulan ? Hehe , Bwu jerk 2 Bulann meyhh . Bwu kan agy nun die ? Tp aku rse bahagia lah nun die , Lain dri yg lain tao tak . Mcm die dah jadi isteri aku yg sahh . Aku harap kekal abadi dgn Nur Nazifa . Korang doa kan kami aw kekal sampai Anak cucu cicit . Aminn >,<

Hari nie aku nak bg Prezen lah at die , Tp tak tao nak bg ape ., Hehe , nty aku pk . Benda yg simple2 jerk kan bg , Aku bukan kaya pon nak bg mcm-2 . Nak bg ape aik ? Adushh , Tolong pk kan ape yg nak beli . Bg aiskrim ? Coklat ? Wahh , tu mesti die suke , sebab makanan kegemaran die uw . Hah , aku beli yg tu jerk lahh . HAHA , korang ade ? Takdek kan . Sweett tak kiteowg ? Haha , mula dah paler otak aku yg gila nie . Ape-2 pun , Aku sayang Nur Nazifa sampai mati . Cinta die sampai kerepot . HAHA .

p/s : Sayangg , Biyy arap kita kekal taw sayangg . Biy sayang ayg sangat-2 . Muahhh !

Label:


Older Post | Newer Post
Faiz Hazrry Zulhairry

♥ Faiz Hazrry Zulhairry ♥ ♥17yearsOld♥ ♥TakenByNurNazifa♥

Tagboard

Navigation(S)

About
Links
Entries