| welcome to my SweettHeart | Follow | Dashboard |
//Nazifaiz Lover\\
Hang out With My Lovely auntie ♥
Isnin, 17 Oktober 2011 | 2:15 PTG | 0 comments
                   
Masa hari sabtu aritu ade ari kantin kan kan ? tak best bolehh ? Huh , bosan doe dok at situ , dah panas terik . Hehe , tapi syok juga lahh . sebab ape syokk ? Sebab capital N karaoke , die nyanyi lagu Jar Of Heart - Maddi Jane :face15: Hikhokk . Lain kali nyanyi lagi aw awakk :face15: Err , Nie dah lari dari tajuk dah nie Hikhokk -..- Okayy , Hari sabtu bersamaan 15 OKTOBER 2011 , My lovely Auntie bawa My sys and My wifeyy hang out . Best kowt mse uw , nak lagi bole mokcu ? Haha #tamak kan aku :face9: Err , ari sabtu uw kiteorang pegy Main bowlingg , Karaoke dgn makan Cucuk-cucuk bak kata Mokcu aku :face15: #Steam boat lah , Bhaha . Aku sebenarnye nak cter nie yg aku bru 1st time main bowling #Jakon kowt , Aku nervous mse mulamula nak baling bola besi uw . Aku nak terjatuh kowt ,. Bhaha lawak gila . Tapi takper aku tetap dpt number 1 , haha . Tak pcye ker aku dapat number 1 ? Haha . Betol lah . Tak pcye tanye my wifey . Aku dapat strike beb >.< Nty nak ajak Member aku pulak lah main bowling dekat pusat bandar . Mesti seronok wokkk :face9:

"Sory takdek gambar , sebab tak upload kan lagy , haha . apeape hal memang best lah mse uw . Aku tak boleh lupe kan yg aku baru 1st time main bowling , paz uw dapat number 1 # haha , jakon betol aku nie"

Older Post | Newer Post
Faiz Hazrry Zulhairry

♥ Faiz Hazrry Zulhairry ♥ ♥17yearsOld♥ ♥TakenByNurNazifa♥

Tagboard

Navigation(S)

About
Links
Entries