| welcome to my SweettHeart | Follow | Dashboard |
//Nazifaiz Lover\\
Sekolah , sekolah Dan sekolahh :o
Isnin, 2 Januari 2012 | 12:45 PTG | 0 comments

nya nya nya

Hye peps , sekejap jerk kan nak naik sekolahh "Back To School" . ha , korang dah beli barang sekolah ? dah lengkap ? Bagus lah kalau dah lengkap , korang mesti beli barang baru kan ? Aku jerk gune brg taon lepas . Hehe , biase lah , tk mampu nak beli brg sch . Haha ., tipu jerk , aku malas lah nak beli barang baru , membazir , tahun lepas punye pun msih okay ape . Wt ape beli barang baru-2 . Korang kan kaya , mesti beli baru semuanye kan ? aku takyah , nak tao sebab ape ? Sebab taon nie last sekolah dan taon nie aku amik SPM (Sijil Pelajaran Malaysia) , Woooww , Takut nie ! Doa-2 kan lah ye , harap-2 boleh jawab nty . Aku nak lulus dan dapat bahagia kan Family aku pun jadi lah , Law lulus dapat bantu family aku . Nty law dapat keje pun senang . Takyah susah payah cari kerja yg berat-2 . Lepas amik SPM , Aku ingat nak sambung belajar lah . Tp tak tao nak amik ape , Politeknik or Universiti ? Tu pon law aku pandai lah kan . Haha .

Citer pasal kelas aku taon nie lak , Aku dapat kelas 5B . Kelas belakangg uw , Tp takper , Aku try kejar balik mata pelajaran yg aku tertinggal , Insyallah . Aku nak belajar betul-2 taon nie , sebab nak amik SPM . SPM tu menentu kan mase depan kita kan ? Penting uw :O Harap-2 Allah permudahkan segala urusan aku pada tahun nie dan seterusnye dengan sempurna , Amin ! Goodluck for Form5 pada tahun nie , Harap korang lulus k . Doa kan aku sekali aw . Sape-2 yg pandai , tlg ajar aku taw :) Aku tak pandai pun , nak tambah lagi ilmu pengetahuan nie . Okayy , sekian lah citer aku pada arinie . Assalamualaikum ;)
"Harap-2 Allah dapat maafkan segala dosa-2 aku , Dan permudahkan segala kerja yang aku buat selama tahun nie . AMIN"

Older Post | Newer Post
Faiz Hazrry Zulhairry

♥ Faiz Hazrry Zulhairry ♥ ♥17yearsOld♥ ♥TakenByNurNazifa♥

Tagboard

Navigation(S)

About
Links
Entries